Oricum ai vrea să pari oamenilor, vei părea totuși și opusul și orice altceva decât îți dorești tu. Când vrei să pară, vei părea fals, sau prefăcut, pe lângă,nsau pe deasupra, sau prea mult, sau prea puțin.

Asta fiindcă și tu și ei, dar mai ales eu, avem un sistem de interpretare a ceea ce pare că apare când vrem să li se pară într-un fel felul cum părem noi. Diferit de al celorlalți, și mai ales al meu.

Vrei să pari modest, te vei lăuda, vrei să te lauzi, pari lipsit de încredere în tine, vrei să placi, ești dezagreabil de lipicios, vrei să epatezi, ești needucat, vrei să pari cool, ești banal, vrei să fii blând, ești pasiv-agresiv, vrei să taci, pare că vorbești singur cu tine, vrei să asculți, pare că nu îți pasă, vrei să vorbești, pare că vrei să ai ultimul cuvânt, vrei să te retragi, pare că îți dorești să ți se spună să mai stai, vrei să mai stai, pare că nu o să mai pleci niciodată.

Exteriorul și interiorul, fețele aceluiași corp, sensul și semnificația, ambele interioare și exterioare. Linii magnetice între doi poli care vag știu unul de altul.